fbpx
Політика

Опозиціонери закликають нардепів провести засідання ВР і гарантують безпеку провладним депутатам

 На 15:00 опозиція закликає депутатів прийти на засідання ВР і гарантує безпеку провладним депутатам – Турчинов.

 На 15:00 опозиція закликає народних депутатів прийти на засідання Верховної Ради і гарантує безпеку провладним депутатам. Як передає кореспондент УНІАН, про це зі сцени на Майдані заявив заступник голови фракції «Батьківщина» Олександр Турчинов.

 За його словами, опозиція підтримує ідею провести сьогодні засідання ВР « для того, щоб ліквідувати диктаторські повноваження президента».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Він також закликав депутатів з провладних фракцій прийти на це засідання, пообіцявши їм безпеку з боку мітингувальників, які в даний час прорвалися по вулиці Грушевського майже до Будинку уряду.

 Як повідомляв УНІАН, сьогодні прес-служба ВР повідомила, що за рішенням Погоджувальної ради сьогодні і завтра засідань ВР не буде. Крім того, близько 9 години була дана команда про евакуацію всіх працівників Кабміну та Верховної Ради України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Пізніше голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Володимир Литвин закликав народних депутатів негайно зібратися на засідання в парламенті о 15:00, щоб прийняти рішення з приводу питань, які «поставив народ» і запобігти початку громадянської війни.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: