fbpx
Новини Євромайдана

На Майдані з міліціонера зірвали шеврон МВС Росії

Під час ранкових сутичок на Майдані в четвер, 20 лютого, активісти зачепили одного з міліціонерів і зірвали з його форми шеврон МВС Росії, повідомляє видання «Економічні вісті».

 «Цей шеврон МВС Росії з двоголовим орлом і триколором люди зірвали з офіцера під час штурму. Це реальний доказ, і це повинен бачити весь світ», – заявив зі сцени один з активістів і продемонстрував цю знахідку.

 У підсумку шеврон був переданий коменданту Майдану Андрію Парубію для подальшого розслідування ситуації. Люди хочуть дізнатися, чи справді російські силовики беруть участь в зіткненнях на українському Майдані.

 «Якщо ця інформація підтвердиться, і крім шеврону будуть інші докази, то це настільки серйозна справа, що від влади Януковича не повинно залишитися нічого. Адже одна справа, коли використовуються внутрішні війська, а інша справа, коли залучають зовнішні війська», – зазначили на сцені Майдану.

 Напередодні повідомлялося, що майданівцям нібито вдалося знешкодити декількох снайперів, один з яких був у формі російських силовиків.

Читайте також: