fbpx
Політика

ПР створює усередині фракції антикризову групу – Тігіпко

 Як заявив народний депутат України Сергій Тігіпко, президент, спікер ВРУ, в.о. прем’єр-міністра і лідери опозиції повністю втратили контроль над ситуацією в країні і зараз не пропонують жодних рішень, спрямованих на врегулювання ситуації. За його словами, їх бездіяльність призводить до ескалації конфлікту і людських жертв.

 Як вважає Сергій Тігіпко, необхідні негайні кроки для врегулювання кризи, а не видимість переговорів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Зокрема, він перерахував першочергові кроки, які необхідно зараз зробити:

 1 . Негайно змінити спікера. Головою Верховної Ради має стати депутат від опозиції;

 2 . Терміново обирати прем’єр-міністра, кандидатуру якого підтримають усі фракції. Новий глава Кабміну має в той же день представити членів уряду і план першочергових дій;

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 3 . Створити слідчу депутатську комісію з розслідування всіх порушень, які призвели до загибелі громадян.

 Як він повідомив, депутати фракції Партії регіонів створюють всередині фракції антикризову депутатську групу і запрошують усіх народних депутатів, незалежно від їхньої партійності, приєднатися до цієї групи, щоб почати роботу з реалізації перерахованих ним кроків у парламенті.

Читайте також: