fbpx
Новини Євромайдана

Прес-служба КМДА: “На відновлення будівлі КМДА піде більше двох тижнів”

Щоб привести у відповідний стан будівлю Київської міської державної адміністрації буде потрібно як мінімум два тижні. Таку точку зору висловили фахівці, які оцінили ситуацію на місці. Про це повідомляють у прес- службі Київської міської державної адміністрації.

 Повідомляється, що за дорученням голови КМДА Володимира Макеєнка в приміщенні працюватимуть фахівці, яким доручено оцінити збиток, нанесений активістами. Також ці фахівці повинні спланувати роботи з відновлення будівлі. За попередніми підрахунками, для проведення повної інвентаризації фахівцям потрібно не менше 10 днів.

 Крім цього в прес-службі підкреслили, що перш за все в будівлі адміністрації потрібно провести санітарну обробку і загальну. Також в терміновому порядку тут потрібно відновити пошкоджені телекомунікаційні мережі та відновити роботу протипожежної системи. Після цього робітники приступлять облаштовувати робочі місця співробітників КМДА. Для виконання перерахованих вище робіт у будівлі КМДА долучили комунальників з усіх районів української столиці.

Читайте також: