fbpx
Футбол

«ПАОК? Поки під питанням», – Мілевський

Колишній форвард київського «Динамо» і національної збірної України Артем Мілевський розповів про своє майбутнє. Зокрема, українець прокоментував можливість переходу в інший клуб на своїй сторінці в соцмережі, передає ресурс championat.com.

 Мілевський відповів на запитання щодо можливого підписання угоди з грецьким клубом ПАОК. Варто відзначити, що Артем Мілевський не здивувався інформації про інтерес з боку ПАОКа. Українець не став спростовувати ці чутки.

 «Під питанням», – написав Мілевський.

 Раніше з’явилися чутки про те, що Артема Мілевського хочуть запросити два клуби з Казахстану – «Астана» і «Актобе». В даний момент екс-форвард «Динамо» знаходиться в ролі вільного агента. Від зазначених клубів Артем Мілевський вже отримав запрошення. В даний момент Мілевський обмірковує ці пропозиції. Додамо, що ФК «Актобе» – це чинний чемпіон Казахстану, а ФК «Астана» за підсумками минулого сезону посіла друге місце.

 Варто відзначити, що Артем Мілевський залишився без великого футболу ще в кінці 2013 року – після виходу з «Газіантепспора» (Туреччина).

Читайте також: