fbpx
Політика

Віталій Кличко: Посвідки на проживання в Німеччині у мене немає

Перебуваючи в Дніпропетровську, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що у нього було право на проживання в Європі, але він від нього відмовився.

 Під час прес-конференції опозиційний політик зазначив наступне: «Так, дійсно, у мене було право на проживання в Європі. На сьогоднішній день такого права у мене немає». Віталій Кличко також підкреслив, що з моменту проголошення незалежності України він був громадянином України і є громадянином цієї країни і на сьогоднішній день.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Посвідки на проживання в Німеччині у мене немає», – заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко.

 Прокоментував Віталій Кличко і наявність німецької нагороди, про яку останнім часом часто і багато говорять українські політики. «Крім вищої нагороди Німеччини я також удостоєний подібної і в Україні. Ці нагороди я отримав завдяки своїй громадській діяльності», заявив Віталій Кличко і додав, що він є послом ЮНЕСКО. «Це вже світова громадська діяльність, пов’язана з освітою для дітей. Виправдовуватися мені нема в чому, це публічна інформація», – резюмував лідер «УДАРу».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Раніше повідомлялося, що надійшло повідомлення про замінування студії, де планувався запис телеефіру Кличка в Дніпропетровську.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: