fbpx
Шоу-бізнес

Прохор Шаляпін з дружиною ледь не потрапили до в’язниці

Вчора літня дружина Прохора Шаляпіна Лариса Копенкіна похвалилася, що День всіх закоханих вони провели в Мавзолеї. Сьогодні ж стали відомі подробиці романтичної прогулянки по ценру Москви цієї ексцентричної пари. Виявилося, в День святого Валентина подружжя ледь не потрапило до в’язниці. І все через Мавзолей. Закохані дуже хотіли сфотографуватися на тлі Мавзолею, щоб не було видно залізної огорожі, яка його оточує. Тому Прохор Шаляпін і Лариса Копенкіна вирішили перелізти через паркан. І тут несподівано нагрянула поліція.

 «До нас підійшли поліцейські і сказали, що якщо ми зараз же не підемо, то у нас можуть бути серйозні проблеми. Але йти ми не збиралися. Головне для нас було зробити заповітну фотографію і в що б те не стало добитися мети! Лариса взяла ініціативу в свої руки і почала чіплятися до охоронця: освідчуватися йому, кокетувати і блазнювати. У підсумку цей, здавалося б, брутальний охоронець порядку злякався моєї велелюбної дружини і тупо втік! Зате у нас вийшли відмінні фотографії», – розповів Прохор Шаляпін про свою нещодавню пригоду.

 Опинившись в Мавзолеї, парочка невдало пожартувала, мовляв це місце у них асоціюється з притулком для скандальної письменниці та телезірки Олени Леніної.

 За матеріалами: heat.ru

Читайте також: