fbpx
Шоу-бізнес

Прощальний тур Євгенія Плющенка перенесли на осінь

Як повідомила продюсер Яна Рудковська, дружина відомого російського спортсмена та дворазового олімпійського чемпіона Євгенія Плющенка, через травму, отриману фігуристом на тренуванні, довелося змінити терміни проведення його прощального туру.

 "Запланована на березень перша частина туру буде перенесена на вересень, – повідомила Рудковська. – Далі все залежатиме від здоров’я Плющенка. Прошу всіх шанувальників Євгенія зрозуміти нас і увійти в наше становище".

 "Сім років Плющенко не брав участі в турне по Росії, хоча виступав у Європі, в Японії, Китаї – скрізь, навіть у Північній Кореї, – пояснила Рудковська. – Для Жені було дуже важливо попрощатися з  російською публікою, що обожнює його, але зараз доводиться вносити коригування в наші плани, принаймні місяць піде на відновлення після травми, отриманої на тренуванні в Сочі".

У турі повинні були брати участь багато відомих фігуристів, і зараз, за словами Рудковської, з ними йде узгодження нових термінів, так як у всіх напружений графік. Однак, Рудковська вважає, що головне для неї зараз – не прошальний тур, а здоров’я чоловіка, якого необхідно поставити на ноги.

Читайте також: