fbpx
Спорт

Падіння було схожим на приземлення в «картопляне пюре», – Ліндсей Джекобеліс

Як повідомляє сьогодні, 16 лютого, Олімпійський новинний сервіс, американська сноубордистка Ліндсей Джекобеліс порівняла сніг олімпійської траси в Сочі з картопляним пюре.

 «Падіння було схожим на приземлення в картопляне пюре», – сказала американка, коментуючи в півфіналі своє падіння, у зв’язку з чим вона не змогла поборотися за медалі.

 У зв’язку з падінням Ліндсей Джекобеліс втратила багато часу і зуміла потрапити лише в малий фінал, вигравши який, вона зайняла тільки сьоме місце. Чемпіонкою в сноуборд- кросі стала спортсменка з Чехословаччини Єва Самкова, що принесла своїй країні першу золоту медаль Ігор-2014.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 У ході змагань з сноуборд-кросу падіння не були рідкісним явищем. Саме серйозне падіння було у американки Жаклін Ернандес, в результаті якого спортсменка отримала струс мозку.

 Перед Олімпіадою в Сочі Ліндсей Джекобеліс вважалася однією з головних претенденток на медалі. На Іграх у Ванкувері чотири роки тому вона виграла срібну медаль. Крім цього, Джекобеліс є триразовою чемпіонкою світу зі сноубордингу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: