fbpx
Економіка

Порошенко: Опозиція виведе Україну з економічної кризи

Опозиція готова взяти на себе відповідальність за вихід країни з економічної кризи – П. Порошенко.

  Опозиція готова взяти на себе відповідальність за вихід країни з економічної кризи, заявив позафракційний народний депутат Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.

 "Опозиція сьогодні готова взяти на себе відповідальність за вихід з того економічного колапсу, до якого завели ці неукраїнські урядовці”, — сказав він сьогодні у виступі на віче в Івано-Франківську.

 При цьому П. Порошенко зазначив, що “йдеться не про посаду прем’єра, йдеться не про те, що з барського плеча запропонують тому чи іншому нашому лідеру цю посаду, йдеться про інше”.

 “Ми беремо владу, беремо відповідальність на себе, підписуємо Угоду про асоціацію, оформляємо чесні і прозорі реформи, які за дуже короткий термін продемонструють і дадуть можливість кожному з нас сказати: друзі, я щасливий, ми недарма вийшли на Майдан, ми недарма багато тижнів і місяців вимагали правди, вимагали свободи”, — пояснив нардеп.

 Саме тому він вважає, що під час будь-яких переговорів потрібно враховувати насамперед позицію Майдану. За словами П. Порошенка, за чотири роки економіка України доведена до “жахливого стану”. За його підрахунками, “кожну годину їх перебування при владі, включаючи вихідні, включаючи ніч, кожну годину державний борг України зростав на 1 млн. дол.”. Джерело: УНН

Читайте також: