fbpx
Новини Євромайдана

Селяни стали на шляху активістів Автомайдану

"Автомайданівці" наштовхнулися на опір селян.

 Сьогодні мешканці села Гореничі не пропустили активістів Автомайдану, які намагались 30 автомобілями проїхати крізь населений пункт, до будинку, де, на думку активістів, мешкає генеральний прокурор України, передає кореспондент УНН.

 Близько двох десятків селян стали кордоном на в’їзді до села та вимагали від активістів Автомайдану, щоб вони покинули селище та не заважали спокійному життю людей у вихідний день. У відповідь на це передові активісти, які рухались на мотоциклах, намагалися з розгону проїхати крізь натовп людей та зупинилися тільки тоді, коли біля коліс мотоциклів стали жінки. Саме жінки не пропустили активістів до села, хоча ті намагалися мотоциклами відсунути людей та розчистити дорогу.

 Селищний голова, який прибув на місце, повідомив активістам, що наразі існує заборона суду на проведення будь-яких масових акцій, а тому акція є незаконною. На вимогу селян кілька активістів пішки пройшли до селища та повернулися до автомобілів. Після цього автомайданівці, серед яких був народний депутат Володимир Яворівський, поїхали у бік Києва.

  Нагадаємо, що автомайданівці планували провести пікет під будинком, де на їх думку, мешкає генеральний прокурор України.

 Джерело: УНН

Читайте також: