fbpx
Футбол

«Якщо Венгер не поважає моє минуле, то я не поважаю його», – Моурінью

Головний тренер лондонського «Челсі» серйозно пройшовся по наставнику лондонського «Арсеналу». Слова португальського тренера передає ресурс isport.ua.

 Зокрема, головний тренер «Аристократів» прокоментував свої недавні слова про Арсена Венгера. Варто відзначити, що нещодавно Жозе Моурінью назвав французького тренера лондонського «Арсеналу» «фахівцем по провалах».

 У свою чергу, зазначив Моурінью, раніше Арсен Венгер стверджував, що «Особливий» боїться провалитися в «Челсі». На думку "Особливого", такими словами Арсен Венгер показує свою неповагу до його колишніх заслуг.

 «Якщо він не поважає моє минуле, то я не поважаю його. Це моя відповідь. Я не хотів так говорити, але щодо нього це цілком заслужено», – сказав Жозе Моуріньо.

 Нагадаємо, що раніше Моурінью прокоментував чемпіонську гонку в АПЛ.

 Португалець поділився своєю думкою про несподіваного претендента на золоті медалі англійської Прем’єр-ліги – «Ліверпуль». Варто відзначити, що зараз «червоними» керує Брендан Роджерс, який дружить з «Особливим».

 «Мені хотілося б, щоб чемпіонат виграв Брендан. Він мій друг. Якщо АПЛ не виграю я, то хочу, щоб виграв мій друг», – підсумував португалець.

Читайте також: