fbpx
Політика

Ніколас Мадуро: «За заворушеннями у Венесуелі і в Україні стоять одні й ті ж люди»

Президент Венесуели Ніколас Мадуро звинуватив Вашингтон у фінансуванні учасників зіткнень у Венесуелі і в Україні. Крім того, венесуельський лідер заявив, що напередодні група невідомих людей спробувала наблизитися до його будинку, щоб напасти на його сім’ю.

 «За подіями в Україні стоять ті ж спонсори, які готують цих людей. Це американські організації, які проводять імперіалістичну політику втручання і контролю над світом», – заявив Мадуро в прямому ефірі національного телебачення.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 За словами президента Венесуели, мета цих організацій – добитися його відставки. Ніколас Мадуро підкреслив, що він докладе всі зусилля і не допустить повторення у Венесуелі українського сценарію.

 «В Україні відбулися дуже серйозні речі, але з усією повагою до українського народу і уряду, Венесуела – не Україна, наш народ – інший, наші збройні сили – інші, історія – інша; тут ми здійснюємо революцію», – сказав Мадуро.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Глава держави також повідомив, що спецслужбами встановлені особи людей, які готували напад на його родину, і в даний час прокуратура з’ясовує всі обставини справи.

Читайте також: