fbpx
Новини Євромайдана

“Український вибір” вимагає очистити центр Києва

"Український вибір" вимагає прибрати з центру Києва звалище – заява.

  Громадський рух “Український вибір” оприлюднив заяву, в якій вимагає прибрати з центру Києва звалище, передає УНН з посиланням на прес-службу громадського руху "Український вибір".

 "Сьогодні організована банда, яка раніше захопила адміністративні будівлі, перекривала транспортні шляхи і перетворила центр Києва на звалище, застосувала силу проти мирних киян, серед яких були жінки і діти, які бажали лише одного – навести порядок у рідному місті, повернути Хрещатику його колишній прекрасний, не понівечений політичною "малиною" вигляд.

 Більше двох місяців спровокований безпорадною опозицією натовп перекриває центр Києва, підпалює міліціонерів, зводить барикади з непотребу, висуває і відразу забуває ті чи інші ультиматуми.

 Безсумнівно, розумний компроміс з особами, які щодня змінюють свої вимоги і не пам’ятають, чого хотіли ще вчора, з тими, хто привласнив собі право вирішувати, кому з киян можна приходити в центр міста, а кому ні, – неможливий.

 Майдан давно перетворився на зону беззаконня і розсадник антисанітарії. І якщо кияни ще мирилися з цим, коли мінусові температури робили малоймовірною епідемію серед майданівців, які, до речі, вільно виходять за свої барикади і розгулюють по місту, то потепління вимагає від громадян столиці адекватних дій . Заповідник антисанітарії повинен бути ліквідований. Побутове звалище не може породити нічого, крім звалища політичного! Дії опозиційної трійки і "нових лідерів майдану" є кращим підтвердженням цієї тези. Україні потрібні законні шляхи виходу з кризи. Перехід до парламентсько-президентської форми правління і встановлення народовладдя не можна реалізувати на майдані. Тим більше, якщо там проливають кров простих киян, які бажають жити в чистому місті", – йдеться у заяві "Українського вибору".

 Джерело: УНН

Читайте також: