fbpx
Право

Прихильників “Українського вибору” вигнали з мітингу афганців

Афганці вигнали "Український вибір" зі свого мітингу.

   Сьогодні кілька тисяч людей прийшли покладати квіти до монумента воякам-афганцям біля Києво-Печерської лаври. Покладати квіти до пам’ятника, окрім ветеранів із прапорами і хоругвами окремих підрозділів, прийшли люди із символікою “Українського вибору”, яких афганці вигнали з мітингу, передає УНН з посиланням на Радіо Свобода.

 Мітингувальники закликали їх “припинити піаритись на крові” і поставили ультиматум: або вони підуть самі, або їм поламають їхні прапори. Ті швидко згорнули агітацію і рушили геть від Лаври.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За словами присутнього на мітингу депутата від “Батьківщини” Миколи Томенка, донині залишається актуальною проблема забезпечення ветеранам Афганістану та близьким родичам загиблих соціальних гарантій.

 “Ми з колегами-афганцями в парламенті підготували цілу низку законодавчих змін, бо є багато прогалин у частині допомоги матерям, які втратили синів, вдовам, що втратили чоловіків. Отже, моя ще місія не тільки як афганця, а й як депутата, максимально соціально захистити ті родини, які стали заручниками тієї афери, що була у радянські часи”, — зазначив він.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Джерело: УНН

Читайте також: