fbpx
Шоу-бізнес

Сєрьога зняв новий кліп на пісню «Лють»

На фінальному гала-концерті четвертого сезону шоу «Х- Фактор» після тривалої творчої паузи репер Серьога представив своє нове творіння – пісню «Лють». Тепер він працює над створенням кліпу на цю композицію. У Instagram Серьога виклав серію фотознімків, на яких зображений знімальний процес. Як розповів виконавець, за задумом режисера, у кліпі він повинен був відчути себе Раймондом Паулсом. Чи вдалося це Серьозі, шанувальники зможуть особисто переконатися зовсім скоро. Також Серьога трохи розповів про те, як проходили зйомки і що він відчував у цей час.
 
«Я іноді сумнівався в собі і виходив подихати. Повертався і сперечався з режисером. Володимир Якименко, так звуть велику людину мистецтва. Іноді тупив і соромився почуттів, які потрібно було грати знову і знову. Медитував. Один раз навіть посміхнувся» , – написав у себе в Instagram співак.
 
Крім того, в новому кліпі глядачі зможуть побачити картину, на якій Серьога відображений 7 років тому. Це творіння, розповів виконавець, йому подарувала кохана жінка.

 

Серьога "Лють" (відео):

Читайте також: