fbpx
Спорт

Олімпіада-2014. Фристайлістка Марія Коміссарова зламала хребет на тренуванні

Російська фрістайлістка Марія Коміссарова в суботу, 15 лютого, під час чергового тренування отримала серйозну травму. Зокрема, лікарі діагностували у російської фристайлістки перелом хребта зі зміщенням. Травму Марія Коміссарова отримала на сочинській олімпійській трасі скі-кросу. Незабаром росіянка буде прооперована. Про це повідомляє сайт Федерації фрістайлу Росії.

 «Лікарі провели необхідне обстеження і прийняли рішення оперувати нашу спортсменку на місці. У стартах зимової Олімпіади в Сочі вона участі не візьме», – сказано в повідомленні на сайті Федерації фрістайлу Росії.

 Як стало відомо, Марія Коміссарова була доставлена ​​в краснополянську лікарню.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Лікарі стверджують, що характер травми у Марії Коміссарової не дозволяє перевезти постраждалу спортсменку в Москву для операції. Про це повідомило джерело, знайоме з ситуацією навколо Коміссарової. За словами джерела, питання щодо Коміссарової вирішуватиме лікарський консиліум.

 «Проте термінова операція буде проведена саме в краснополянській лікарні», – стверджує джерело.

 Таким чином, жіночу збірну Росії з скі-кросу на Олімпіаді в Сочі представлять Юлія Лівінська та Анастасія Чірцова. Варто відзначити, що у Юлії Лівінської більше досвіду у виступах на високому рівні. Зокрема, Юлія Лівінська виступала на зимовій Олімпіаді в 2010 році, яка проходила у Ванкувері. На рахунку Юлії Лівінської і перші в історії вітчизняного жіночого скі-кросу нагороди – росіянка завоювала бронзові медалі в рамках юніорської першості світу і Універсіади.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Додамо, що в скарбничці 23-річної Марії Коміссарової є срібні медалі, які росіянка здобула на одному з етапів Кубка світу.

 Нагадаємо, що медалі в змаганнях з скі-кросу будуть розіграні 21 лютого 2014 року.

Читайте також: