fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Мітингувальники почали бійку з активістами громадської організації “За чистий Київ”

Самооборона Майдану почала бійку з громадськими активістами.

   Самооборона Майдану розпочала бійку з активістами громадської організації "За чистий Київ", які прийшли прибирати барикади на Євромайдані. Про це повідомляє кореспондент УНН.

 За словами кореспондента, щойно розпочалася бійка між Самообороною Майдану і активістами громадської організації "За чистий Київ", які прийшли прибирати барикади на Євромайдані зі сторони Бесарабського ринку.

 Як повідомляв УНН, 8 лютого без сутичок завершилося спілкування євромайданівців та учасників акції "За чистий Київ" біля барикад на Хрещатику неподалік від будівлі КМДА. За повідомленням, близько тисячі людей зібралися поблизу Бессарабської площі, за кількасот метрів від Євромайдану. Вони заявляли, хочуть прибрати столицю і розібрати барикади. Згодом учасники акції рушили у бік барикади поблизу КМДА, де їх зустріли активісти Євромайдану, які наголосили, що розібрати барикади не дадуть. Як зазначається у повідомлені, хоча місцями під час зустрічі двох сторін й спалахували сварки, завершилося усе мирно і наразі учасники ініціативи з прибирання барикад залишили центр столиці.

 Джерело: УНН

Читайте також: