fbpx
Футбол

Відкриття нового стадіону «Спартака». Участь у грі-відкритті для нас велика честь, – гендир київського «Динамо»

Представники московського «Спартака» та київського «Динамо» домовилися про проведення між російським і українським клубами виставкового матчу. Раніше повідомлялося, що на 24 липня 2014 року запланований матч «Спартак» – «Динамо» (Київ), який буде приурочений до відкриття нового стадіону московської команди.

 Свою думку про матч «Динамо» (Київ) – «Спартак» (Москва) висловив генеральний директор української команди Реваз Чохонелідзе, який підкреслив, що в київському «Динамо» до такої ідеї ставляться позитивно. Участь у грі-відкритті нового стадіону московського «Спартака» генеральний директор київського «Динамо» назвав «великою честю».

 На думку Реваза Чохонелідзе, «всім уболівальникам буде цікаво подивитися на майбутню зустріч». Гендир українського клубу нагадав, що матчі київського «Динамо» та московського «Спартака» ще з часів Радянського Союзу розцінюються «як футбольне "класико" і викликають величезний ажіотаж».

 Реваз Чохонелідзе також зазначив, що українська команда приїде в Москву своїм найсильнішим складом, незважаючи на те, що у матчі зі «Спартаком» буде товариський статус.

 Генеральний директор київського «Динамо» також побажав московському «Спартаку», що має багату футбольну історію, завоювати чемпіонство цього року в російській футбольній першості.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: