fbpx
Шоу-бізнес

Ольга Бузова і Дмитро Тарасов стали «Парою року»

У Москві відбулася урочиста церемонія вручення щорічної премії «Пара року». Організатором цієї премії є Оксана Федорова, головний редактор журналу Moda Topical. Серед пар, які своїм прикладом демонструють гармонію і взаєморозуміння, були відзначені Володимир Пресняков та Наталія Подольська, Юлія Началова і Олександр Фролов, Стас Костюшкін та його дружина Юлія, Андрій Григор’єв- Апполонов і його дружина Марія. А власником головного призу – статуетки у вигляді танцюючої пари – стали ведуча реаліті-шоу «Дом-2» Ольга Бузова і її чоловік, футболіст Дмитро Тарасов.

 «Спасибі велике журналу Moda Topical, за те, що нагородили нас статуеткою «Пара року». Нам, звичайно, зараз трошки не до премій, але ми не падаємо духом, і знаємо, що наша любов впорається з усіма труднощами! Бережіть один одного!», – написала у своєму Instagram щаслива володарка головного призу.

 Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що гравець московського «Локомотива» Дмитро Тарасов під час гри в Іспанії отримав серйозну травму коліна і тепер він готується до операції.

Читайте також: