fbpx
Політика

В. Олійник вважає, що Ю.Тимошенко дала вказівки не повертатися до Конституції-2004

Ю. Тимошенко наказала опозиції не повертати Конституцію-2004 – В. Олійник.

  Екс-прем’єр Юлія Тимошенко дала вказівку своїм політичним соратникам з опозиції не повертатися до Конституції 2004 року. Відповідну заяву зробив народний депутат фракції Партія регіонів Володимир Олійник на прес-конференції, передає УНН.

 "Я роблю висновок, що опозиція не має бажання повертатися до Конституції 2004 року. Опозиція виконує план, який написала їм Юлія Тимошенко і він складається з трьох пунктів. Перший пункт – категорично не повертатися до Конституції 2004 року. Але оскільки це не можна сказати Майдану, то тут іде імітація переговорного процесу, що нібито вони пропонують одне, друге, а влада не хоче", – заявив В. Олійник.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За словами нардепа, опозиція прагне будь-якою ціною вийти з переговорного процесу.

 "Другий пункт – цинічний пункт, який напевне реалізується, а це є вихід з переговорного процесу. Це означає конфлікт – війну. Або переговорний процес, або війна – втопити Україну в крові. Третій пункт стосується дострокових виборів Президента. Всі розуміють, що юридичних і політичних підстав і механізмів започаткувати процедуру позачергових виборів немає, лише через поглиблення конфлікту", – наголосив В.Олійник.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, що у парламенті обговорюється питання якомога швидшого розгляду у ВР конституційної реформи, яка б повернула конституцію до зразка 2004 року, коли Україна була парламентсько-президентською республікою. Нинішня конституція дія з 2010 року виходячи з рішення Конституційного суду.

 Джерело: УНН

Читайте також: