fbpx
Футбол

«Вважайте, що Мілевський вже закінчив з великим футболом», – Решко

Відомий захисник київського «Динамо» в 1970-х роках Стефан Решко розповів про перспективи «опального» форварда Артема Мілевського. Про це Стефан Решко повідомив у коментарі виданню «Динамо Київ від Шурика».

 Варто відзначити, що в даний час Артем Мілевський є вільним агентом.

 «Якщо він продовжить ставитися до футболу так само, як і раніше, то ніякої більше кар’єри у нього не буде. Можна вважати, що Артем Мілевський вже закінчив з великим футболом», – заявив експерт.

 На думку Решка, найголовніше в спорті – це самоконтроль, дисципліна, а також професійне ставлення до своєї справи. Навіть футболіст з великим талантом нічого не коштує в тому випадку, якщо він погано ставиться до своєї справи.

 «Я знаю багато великих футболістів, які просто пропали через це», – підкреслив Решко.

 У цьому плані, міркує експерт, все залежить лише від Артема Мілевського. Наприклад, якщо форвард «візметься за розум» і почне готуватися і тренуватися, то ще зможе пограти. В іншому випадку, впевнений Решко, Мілевський так і залишиться в ролі вільного агента.

 Експерт вважає, що зараз Мілевський нікого не цікавить. Решко підкреслив, що зараз Мілевський не представляє ніякої цінності для київського «Динамо».

Читайте також: