fbpx
Політика

«Не здивуюся, якщо опозиція підтримає активіста, який намагався захопити літак», – Горохов

Коментуючи арешт в Туреччині українського громадянина, який намагався захопити літак і змусити його екіпаж летіти не в Стамбул, а в Сочі, депутат Партії регіонів Сергій Горохов звернув увагу на те, що затриманий брав активну участь в акціях на Майдані і хвалився в соцмережах своїми фотографіями з Кличком і Луценком.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Таким чином, як зазначив політик, враховуючи, що сьогодні опозиція захищає людей, що кидають «коктейлі Молотова» у силовиків, і тих, які постраждали при виготовленні бомби в Будинку профспілок, він не здивується, якщо опозиція оголосить «викрадача літака» національним героєм.

 За його словами, подібні дії з боку опозиції вже призвели до того, що весь світ сміється над Майданом, а не підтримує його.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Майдан просто зобов’язаний висловити недовіру лідерам опозиції, адже вони заради своєї політичної кар’єри готові на все, при цьому абсолютно не думаючи про інтереси українського народу і міжнародний імідж України!», – вважає Сергій Горохов.

Читайте також: