fbpx
Література

Письменниця Оксана Робскі в Америці не може позбутися «московських замашок»

Кілька років тому знаменита письменниця Оксана Робскі змушена була покинути Росію і відправитися жити в теплі краї. На цю вимушену міру вона пішла для того, щоб допомогти синові Йосипу позбутися алергії, адже раніше він нічого не міг їсти, крім макаронів. Проживши рік на крихітному французькому острові Сен-Барт, хлопчика вдалося повністю вилікувати від цієї хвороби. Після цього Оксана Робскі з родиною переїхала в Лос-Анджелес, де живе донині. В інтерв’ю виданню «Антенна» письменниця зізналася, що досі не може позбутися «московських замашок».

 «Коли я сюди приїхала з московськими замашками, у мене почалися проблеми. Досі я без прав. Після однієї дорожньої пригоди я спробувала поговорити з поліцейським, «допомогти » йому. Звичка до такої вседозволеності тут абсолютно не працює, а позбутися її дуже важко», – розповіла Оксана Робскі.

 До слова, Оксана Робскі вже п’ять разів встигла побувати заміжньою. Всі її чоловіки – вельми заможні люди. Та й прославилася письменниця завдяки романам про нелегке життя рубльовських олігархів.

Читайте також: