fbpx
Спорт

Олександр Усик проведе свій наступний бій 15 березня

Український боксер Олександр Усик, який перейшов торік із любителів у професіонали, свій наступний бій проведе 15 березня. Це буде вже третій бій Олександра Усика на профі-рингу, а перші два поєдинки, нагадаємо, український боксер виграв нокаутами.

 Ім’я суперника Олександра Усика поки що не називається, але передбачається, що українець вийде в березні на ринг проти представника топ-15 рейтингу WBC. Основна частина підготовки Олександра Усика до третього бою на професійному рингу почнеться приблизно з середини лютого. Тренуватися Олександр Усик буде під керівництвом Джеймса Алі Башира.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За словами глави українського підрозділу промоутерської компанії K2 Promotions Олександра Красюка, який розповів в інтерв’ю AllBoxing.Ru про перспективи Олександра Усика, на початку наступного року в українського боксера може з’явитися шанс провести бій за звання чемпіона світу. Олександр Красюк, кажучи про Олександра Усика, підкреслив, що Усик є «справжнім професіоналом з великої букви», а ставлення українського боксера до тренувального процесу «може стати прикладом для багатьох досвідчених боксерів – професіоналів».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що нещодавно українського боксера вибрали молодим послом від Міжнародного Олімпійського Комітету на літні Юнацькі Олімпійські Ігри. Ці змагання відбудуться з 16 по 28 серпня в Китаї в місті Нанкін.

 За матеріалами: XSPORT.ua, k2ukraine.com Фото: Reuters

Читайте також: