У «УДАРі» назвали главу МВС провокатором № 1

 Партія «УДАР» опублікувала заяву, в якій говориться, що вони стурбовані останніми заявами міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка щодо можливих терактів в країні і про підготовку СБУ до боротьби з тероризмом. Як вважають у «УДАРі», це може означати лише те, що влада не зупиниться навіть перед таким злочином.

У заяві партії йдеться, що часто міністр Захарченко просто анонсує ті провокації, до яких збирається вдатися його відомство.

«Так було із заявою про трупи на Майдані. Так було з заявами про смерть міліціонерів. Так було з заявами про нібито побиття і катування міліціонерів в будівлі Київради. Так було з заявою про нібито згвалтування на Майдані. Так було з брудними натяками на проституцію на Майдані», – відзначили в «УДАРі».

Related Post

У зв’язку з цим, в партії припускають, що нова провокація міністра може бути використана як привід для силових дій проти мирних демонстрантів.

«Події останніх місяців довели: провокатором № 1 в Україні є сам Захарченко і підконтрольна йому структура», – підсумували в «УДАРі».

Leave a Comment