fbpx
Політика

Розенко не вірить, що регіонали масово виходитимуть з фракції

Народний депутат України від фракції «УДАР» Павло Розенко зізнався, що не вірить ні в які «демократичні платформи» в Партії регіонів, а також в масовий вихід регіоналів з ​​фракції. При цьому він допускає, що будуть якісь поодинокі випадки. На думку Павела Розенка, всі ці «викиди інформації» про різні «платформи і течії» з конкретними прізвищами їхніх лідерів – справа рук самих регіоналів, які переслідують лише одну мету – взяти участь у розподілі «крісел» в новому уряді.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Йде примітивність піар- шантаж "бати". Мовляв, якщо не будуть враховані наші пропозиції, 30-40 осіб може вийти з фракції. Ось власне і все! Банальні торги за посади, про "вихід з кризи" або "майбутнє України" там мало хто думає», – написав депутат у себе в Facebook.

 За його словами, він би хотів помилятися. При цьому він вважає, що все одно слід і далі працювати з депутатами Партії регіонів – говорити і переконувати їх.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Але "підкидати чепчики в повітря" і кричати "браво -біс" ще занадто рано. Поки не побачу реальних дій, голосувань або хоча б публічних висловлювань у ЗМІ представників цієї "демократичної платформи" – не повірю», – додав Розенко.

Читайте також: