ПР закликала ГПУ придивитися до Самооборони Майдану

 Партія регіонів звернулася до Генеральної прокуратури України з вимогою дати правову оцінку незаконним діями лідерів опозиції, які, як стверджують у політичній силі, приступили до створення непередбачених законом воєнізованих формувань. Зокрема, як пояснили в Партії регіонів, йдеться про заяву лідерів Штабу національного опору, які публічно повідомили про бажання поширити досвід загонів самооборони Майдану на всю країну.

  «Керувати процесом «самооборонізаціі» всієї України доручено коменданту Майдану, відомому радикалу від опозиції Парубію», – йдеться в повідомленні Партії регіонів.

Related Post

 У партії зазначають, що ситуація в Україні все більше схожа на Лівію, де кожен з «борців з диктатурою» намагався обзавестися загоном озброєних прихильників.

 «ПАРТІЯ РЕГІОНІВ вважає своїм обов’язком застерегти майданних вождів, що явно загралися «у війну», від протиправних дій, нагадати їм про передбачену в таких випадках кримінальну відповідальність (ст. 260 Кримінального кодексу України). Упевнені в тому, що міжнародна громадськість також дасть свою оцінку подібним мілітаристським ініціативам опозиції, спробує з’ясувати у своїх «підопічних», наскільки подібні починання відповідають «миротворчим» заявам опозиції, озвученими в ході Мюнхенської конференції з безпеки», – йдеться повідомленні.

Leave a Comment