fbpx
Спорт

Біатлоністок збірної Норвегії збентежила синя форма

Біатлоністки з норвезької олімпійської збірної висловили здивування щодо нової синьої форми, яку вони отримали для участі в Олімпійських іграх. Як повідомляють ЗМІ, біатлоністки зізналися, що поки їм незвично кататися в таких костюмах, оскільки синій колір (раніше норвезька команда виступали у червоному) збиває їх з пантелику.

 Згідно зі словами Анн-Крістін Флатланн, не тільки самі спортсмени не впізнають один одного під час тренувального процесу, але і співробітники групи підтримки збірної Норвегії не завжди вірно ідентифікують своїх спортсменів. «Я чула, кількох біатлоністів група підтримки проігнорувала, тому що під час тренування шукала очима людей в червоній формі», – зазначила норвезька спортсменка.

 Тіріл Екхофф поставилася до цієї ситуації з гумором. «Я сподіваюся, уболівальникам в Норвегії повідомили, в якій формі ми будемо виступати, щоб вони знали, за кого потрібно вболівати», – пожартувала біатлоністка.

 При цьому її колега по збірній Тура Бергер зазначила, що олімпійська форма швейцарської збірної з біатлону схожа на ті костюми, до яких звикли норвежці. Норвезька біатлоністка, однак, додала, що нова форма навряд чи позначиться на результатах виступу збірної.

Читайте також: