fbpx
Політика

Президент розглядає варіант призначити А. Клюєва прем’єр-міністром – Л. Оробець

Після призначення А.Клюєва прем’єром, ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю – "Батьківщина".

Як заявляють депутати ВО "Батьківщина", під тиском певних кіл сусідньої держави, президентом розглядається варіант призначити на посаду прем’єр-міністра керівника адміністрації президента Андрія Клюєва. А це може призвести до того, що ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю й унеможливить компроміс. Відповідний лист до фракції Партії Регіонів оприлюднила народний депутат Леся Оробець, передає УНН.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 "У нашій країні відбуваються історичні події. Громадяни України, вперше за багато років усвідомили себе господарями своєї землі і вийшли на вулиці, щоб відстояти право жити в демократичній державі, яка є частиною європейської сім’ї народів", – йдеться в повідомленні.

Тому щоб уникнути повномасштабного громадянського конфлікту зараз ведуться переговори між різними політичними силами.

 "Разом з тим є сили, які не зацікавлені в мирному врегулюванні конфлікту. Як нам стало відомо, зараз, під тиском певних кіл сусідньої держави, президентом України розглядається варіант призначити на посаду прем’єр-міністра керівника адміністрації президента Андрія Клюєва", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Призначення на посаду прем’єр-міністра людину, яка заплямувала себе кров’ю мирних демонстрантів 30 листопада, призведе лише до зростання напруги. Ситуація на вулицях остаточно вийде з-під контролю, що унеможливить знаходження компромісу", – заявляють у "Батьківщині".

 Джерело: УНН

Читайте також: