fbpx
Політика

Важливо, щоб європейці отримували достовірну інформацію про події в Україні, – Мірошниченко

 Народний депутат України Юрій Мірошниченко поспілкувався з представниками іноземних засобів масової інформації на тему політичної обстановки в країні. У ході спілкування з журналістами, народний обранець попросив їх об’єктивно висвітлювати все, що відбувається в країні. Про це сьогодні, 7 лютого, заявляють «Аргументи і Факти».

 За словами народного депутата регіонала Юрія Мірошниченка, на сьогоднішній день дуже важливо, щоб європейці могли отримувати достовірну та актуальну інформацію про ситуацію, яка склалася в Україні. Політик підкреслив, що тільки шляхом всебічного аналізу ситуації і шляхом зважених оцінок можна буде знайти мирний компроміс, спрямований на врегулювання української політичної кризи.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Особисто мені здається, що всі події, що відбуваються в Україні останнім часом, дадуть нам можливість вивести демократію на новий рівень. Це все може дати можливість побудувати новий діалог», – висловив свою точку зору народний депутат. Крім цього Мірошниченко додав, що в стінах українського парламенту намітилася позитивна динаміка переговорів між провладними політичними силами та політичними силами опозиції.

Читайте також: