fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. У Будинку профспілок стався вибух – джерело

На п’ятому поверсі в Будинку профспілок 6 лютого приблизно об 11:00 стався вибух. Про це представникам РБК-Україна стало відомо від джерел, які знаходяться в Будинку профспілок.

Як повідомили джерела, вибух прогримів в кабінеті № 517. Варто відзначити, що вікна цього кабінету знаходяться за величезним екраном, який висить на Будинку профспілок. За словами джерел, причиною вибуху в Будинку профспілок став спалах запальної суміші з «коктейлем Молотова».

 Стало відомо, що є і постраждалі. Зокрема, через вибух постраждало кілька активістів руху «Правий сектор». Одному з активістів, за деякими даними, відірвало кисть руки. Інший активіст отримав травми обличчя. В даний момент поранені активісти перебувають у лікарні.

 Втім, в правоохоронних органах цю інформацію офіційно не коментують.

 Додамо, що активісти «Правого сектору» не пустили представників ЗМІ на п’ятий поверх у Будинку профспілок. Представники руху лише сказали, що медики вже приїжджали. Лікарів викликали через те, пояснили в «Правому секторі», що одному з постраждалих стало погано після санітарної обробки, яку провели на поверсі.

 Примітно, що в штабах Євромайдану не підтвердили дані про вибух. За наявними даними, на другому поверсі в Будинку профспілок у ці хвилини проходить екстрене засідання за участю лідерів Євромайдану. Крім того, в Будинку профспілок на Майдані також знаходяться і штаби активістів. На 5 поверсі в Будинку профспілок розташувалися активісти «Правого сектору».

 Відзначимо, що зараз на Майдані Незалежності в Києві перебуває приблизно 500 активістів.

 Сьогодні мітингувальники, яких зібралося близько 3-4 тисяч осіб, вирішили обійти урядовий квартал в Києві. Свою ходу учасники мітингу завершили на Майдані Незалежності.

Читайте також: