fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Мітингувальники не планують розбирати барикади

Активісти Майдану в Києві не збираються розбирати барикади.

   Активісти Євромайдану не збираються розбирати барикади у центрі Києва. Про це УНН повідомив народний депутат від ВО "Свободи" Ігор Мирошниченко.

 "З якого дива? Ми що, подолали режим чи уже виконані усі наші вимоги? Активісти не збираються розходитись", – повідомив І. Мирошниченко.

 Він зазначив, що активісти підуть з Майдану тоді, коли їх вимоги будуть виконані. На його думку, заяву, що в суботу 8 лютого будуть розбирати барикади на Майдані, напевне озвучили активісти, які тільки називають себе справжніми киянами, та порадив їм починати розчищати місто з барикад в Маріїнському парку біля Верховної Ради.

 "Ласкаво просимо, їх на барикади. Ми їх ідеологічно підкуємо", – зазначив депутат.

 Як повідомляв УНН, 8 лютого, у Києві на Майдані ініціатива "День визволення Києва" проведе акцію з розбору барикад за підтримки “Беркута".

 “Об 11:00 починаємо збиратися на Бессарабській площі для визволення столиці … Збираємося, підходимо, розбираємо, підходимо до наступної барикади, розбираємо і так далі до самого кінця, поки сил вистачить. Буде супровід силовиків у кількості 300 бійців нашого доблесного „Беркута“. Повинні бути, якщо Володимир Макеєнко об’єктивно сприйме отриману заявку” , – йдеться в повідомленні.

 Джерело: УНН

Читайте також: