fbpx
Політика

Юрій Бойко: “Основна мета візиту Януковича до Росії – церемонія відкриття Олімпіади”

Український лідер Віктор Янукович вирушить до Росії з візитом для того, щоб особисто бути присутнім на відкритті зимових Олімпійських ігор у Сочі. Про це сьогодні, 6 лютого, повідомив виконуючий обов’язки віце-прем’єра Юрій Бойко. Нагадаємо, що офіційна церемонія відкриття Олімпіади в Сочі відбудеться 7 лютого.

 «Думаю, що центральною подією в порядку денному – святкування відкриття Олімпіади в Сочі. Можна говорити про те, що основна частина візиту Віктора Януковича буде присвячена цій значимій для Російської Федерації події», – прокоментував ситуацію Юрій Бойко журналістам у Харкові.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 У ході свого спілкування з харківськими журналістами виконуючий обов’язки віце-прем’єр-міністра Юрій Бойко не став відповідати на питання, чи планується в ході візиту українського лідера до Росії обговорення питань, що стосуються енергетичної сфери. У відповідь на запитання Бойко зазначив, що домовленості, які були досягнуті президентами України та Росії 17 грудня, в даний момент «реалізуються повною мірою». Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Читайте також: