fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. Данилюк обіцяє повернутися на Батьківщину

 Активіст Євромайдану Данилюк пообіцяв дуже скоро повернутися в Україну.

  Координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк , який потрапив до бази осіб, що розшукуються правоохоронцями, і який наразі перебуває у Великобританії, на своїй сторінці у соцмережі facebook написав, що вже дуже скоро він повернеться в Україну, передає УНН.

 "Тимошенко довела, що сидіти шляхетно, але неефективно. Ми не збираємось здаватись в полон, як би це не називалось. І ті, хто вважають, що позбулись мене, рано радіють. Дуже скоро я повернусь назад", – написав активіст.

 Нагадаємо, що О.Данилюк значиться як особа, яка переховується від органів досудового слідства. В якості запобіжного заходу значиться тримання під вартою. О.Данилюк звинувачується у вчинені злочину, передбаченого частиною 2 статті 294. "Організація масових заворушень, що супроводжувалися насильством над особою, погромами, підпалами, знищенням майна, захопленням будівель або споруд, насильницьким виселенням громадян, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя, а також активна участь у масових заворушеннях – якщо вони призвели до загибелі людей або до інших тяжких наслідків", – йдеться у статті. Злочини передбачені даною статтею Кримінального кодексу караються позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

 Джерело: УНН

Читайте також: