fbpx
Шоу-бізнес

Анну Сєдокову порівнюють із зіркою фільмів для дорослих

Колишня солістка золотого складу групи «ВІА Гра» Анна Сєдокова ніяк не може відвикнути від свого іміджу в групі і все ще експлуатує сексуальний образ. Правда все це відбувається тільки на сцені, так як у житті Анна Сєдокова, крім усього іншого, мама двох доньок, яка віддає перевагу спортивному стилю одягу і є дизайнером своєї ексклюзивної лінії одягу.

 Буквально днями Анна Сєдокова опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі чергову провокаційну фотографію, яка вже встигла наробити чимало шуму. Одні читачі фотоблогу співачки прийшли в захват від надзвичайно сексуальної енергії, що виходить від знімка, а інші негайно ж взялися критикувати співачку за її вульгарний зовнішній вигляд. Деякі шанувальники таланту Анни Сєдокової навіть ризикнули порівняти співачку з зірками фільмів для дорослих.

 На щастя, сама Анна Сєдокова не образилася на своїх фанатів, а лише заявила: «А секс це так погано???? Заняття любов’ю з тим, кого любиш більше життя – це одне з найпрекрасніших почуттів».

 До слова, Анна Сєдокова в 2013 році була визнана королевою соціальної мережі Instagram. Справа в тому, що Анна Сєдокова неймовірно часто публікує в мережі Інтернет свої знімки, які носять досить відвертий характер.

  За матеріалами: story

Читайте також: