fbpx
Шоу-бізнес

Віра Алентова шокувала обличчям після операції

  Відома російська актриса Віра Алентова шокувала своїм обличчям після операції.

 Зірка багатьох картин, серед яких і «Москва сльозам не вірить», з’явилася на церемонії вручення премії «Золотий орел 2014». Гості вечора насилу впізнали в жінці Віру Алентову.

 Відомо, що кілька років тому 72-річна Віра Алентова в гонитві за молодістю і красою лягла під ніж пластичного хірурга, зробивши підтяжку обличчя і збільшивши губи. До нещастя, пластична операція змінила обличчя Віри Алентовою до невпізнання.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Як кажуть джерела, наближені до Віри Алентової, зробити повторну операцію і виправити помилки хірурга актриса не планує, оскільки побоюється наслідків. А от позбутися від збільшених губ актрисі все ж вдалося. Судячи з фотографій, Віра Алентова зважилася на корекцію форми губ.

 Нагадуємо, що Віра Алентова – радянська і російська знаменита актриса театру і кіно, заслужена артистка РРФСР і народна артистка Росії. На рахунку Віри Алентової більше 25 ролей в театрі і більше 26 ролей в кіно, серед яких ролі в таких картинах, як: «Москва сльозам не вірить», «Ширлі – мирлі», «Заздрість богів» та багатьох інших.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

  За матеріалами: Viva!

Читайте також: