С. Власенко вважає, що прем’єр-міністром України стане А. Клюєв

С. Власенко прогнозує, що В. Янукович запропонує на посаду прем’єра А. Клюєва.

  Захисник екс-прем’єрки Юлії Тимошенко Сергій Власенко на своїй сторінці у Facebook висловив припущення, що Президент України Віктор Янукович внесе до Ради кандидатуру Прем’єр-міністра України і, швидше за все, це буде Андрій Клюєв, який нині обіймає посаду Глави Адміністрації Президента, передає УНН.

 “У вівторок — середу Янукович внесе до ВР кандидатуру Прем’єр -міністра України. Швидше за все це буде Клюєв. ВР за нього проголосує. 235-242. У такому ж режимі, як і за „амністію“ (кнопками „за себе і за того хлопця“ проголосує чоловік 20 з ПР). Але влада буде на це плювати. Клюєв буде оголошений Прем’єр -міністром і почне виконувати ці обов’язки”, — написав С. Власенко.

 Він також висловив припущення, що ряд одіозних міністрів знімуть. За його словами, опозиція нічого не зможе цьому протиставити. “Парламент під загрозою явно незаконного розпуску , „почне конструктивну“ роботу.

Related Post

 Главою адміністрації стане Портнов. Гайки ще більше закрутять. Ніхто з винних не буде покараний. Майдан, за закликами лідерів фракцій, буде проводити мирний протест”, — написав С. Власенко.

 Джерело: УНН

Leave a Comment