fbpx
Політика

С. Власенко вважає, що прем’єр-міністром України стане А. Клюєв

С. Власенко прогнозує, що В. Янукович запропонує на посаду прем’єра А. Клюєва.

  Захисник екс-прем’єрки Юлії Тимошенко Сергій Власенко на своїй сторінці у Facebook висловив припущення, що Президент України Віктор Янукович внесе до Ради кандидатуру Прем’єр-міністра України і, швидше за все, це буде Андрій Клюєв, який нині обіймає посаду Глави Адміністрації Президента, передає УНН.

 “У вівторок — середу Янукович внесе до ВР кандидатуру Прем’єр -міністра України. Швидше за все це буде Клюєв. ВР за нього проголосує. 235-242. У такому ж режимі, як і за „амністію“ (кнопками „за себе і за того хлопця“ проголосує чоловік 20 з ПР). Але влада буде на це плювати. Клюєв буде оголошений Прем’єр -міністром і почне виконувати ці обов’язки”, — написав С. Власенко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Він також висловив припущення, що ряд одіозних міністрів знімуть. За його словами, опозиція нічого не зможе цьому протиставити. “Парламент під загрозою явно незаконного розпуску , „почне конструктивну“ роботу.

 Главою адміністрації стане Портнов. Гайки ще більше закрутять. Ніхто з винних не буде покараний. Майдан, за закликами лідерів фракцій, буде проводити мирний протест”, — написав С. Власенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: