fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. На Позачерговий Форум прибули делегати з усієї України

  Делегати всіх Євромайданів України з’їхалися до столиці на Позачерговий Форум.

 1 лютого до Києва з’їхалися делегати усіх Євромайданів України, щоб провести позачерговий форум. Необхідність проведення такого форуму диктується гострим розвитком політичної та економічної ситуації в країні. Про це повідомляє кореспондент УНН.

 "Вибух активності євромайданів в областях України забезпечив перелам у протистоянні народу і узурпаторів влади. Це стало початком швидкого кінця режиму. Але запорукою територіальної цілісності держави є розвиток майданного протесту по всій Україні.

 Крім того майдани стали точками кристалізації організованого громадянського суспільства. А саме громадянське суспільство має стати опорою нового державного ладу в нашій країні – ладу, який не дасть шансів черговим узурпаторам і забезпечить справжню демократію і народовладдя", – повідомили у прес-службі організаторів заходу.

 На форумі зареєструвалося 68 делегатів з 46-и Євромайданів. Делегати планують розглянути питання покарання винних і допомогу постраждалим протестувальникам, механізми впливу суспільства на владу та участь громадськості в переговорному процесі. Окрім того приділять увагу організації державної та місцевої влади та самоврядування та окреслять завдання уряду Національного згоди і принципи його формування.

 Крім делегатів від майданів на Форум запрошені спостерігачі та гості від політичних партій та громадсько-політичних ініціатив та експертних середовищ.

 Джерело: УНН

Читайте також: