fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

“Охорона Майдану” захопила майора міліції, – МВС

У підвалі КМДА знову катували міліціонера – МВС.

   У підвалі КМДА знов катували міліціонера. За знущаннями над правоохоронцем спокійно спостерігали представники ВО “Свобода”. Наразі міліціонера звільнено, він госпіталізований. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

 "Увечері 31 січня так звана “охорона майдану” захопила майора міліції, який ніс службу на Майдані Незалежності. Оперативника в цивільному одразу почали бити, потім повели до будівлі КМДА. Там у правоохоронця відібрали службове посвідчення, особисті речі, а також продовжили наносити численні удари.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 При знущаннях був присутній і кандидат в народні депутати від ВО “Свобода” Юрій Левченко. Він спокійно спостерігав за тим що відбувається, не намагаючись припинити знущання.

 Наразі міліціонер звільнений, його госпіталізовано. Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій нирки та сильно побите обличчя", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 У МВС наголосили, що це не перший випадок захоплення правоохоронців учасниками масових заворушень у центрі столиці.

 Нагадаємо, що 24 січня представники так званої “охорони майдану” захопили трьох працівників міліції, при цьому одного з них було поранено ножем. Міліція була готова звільнити захоплених колег, застосувавши силу, проте звільнити їх вдалося в результаті перемовин та участі іноземних дипломатів.

 Джерело: УНН

Читайте також: