fbpx
Футбол

Зимове міжсезоння. У Блохіна і Хачеріді черговий конфлікт?

Звичайний спаринг між болгарським «Локомотивом» і київським «Динамо» досить несподівано ознаменувався одним неприємним моментом. Зокрема, скандально відомий захисник «Динамо» Євген Хачеріді був замінений тренером на самому початку матчу – вже на 19-й хвилині. Цілком логічно, що така дивна рокіровка викликала деякі питання до головного тренера «Динамо» після матчу. Втім, головний тренер «Динамо» Олег Блохін тільки підлив масла у вогонь. Наставник «біло-синіх» відмовився коментувати таку несподівану заміну Хачеріді, передає «The Kiev Times».

 Очевидці спарингу з «Локомотивом» повідомляють, що під час перших 20-ти хвилин матчу Олег Блохін з кромки поля неодноразово, а також не в найкращому тоні висловив свою думку про дії гравців у центрі захисту. У спарингу з «Локомотивом» у центрі захисту «Динамо » грали Євген Хачеріді і молодий австрієць Александар Драгович.

За деякими даними, Євген Хачеріді вирішив відповісти головному тренеру. Цілком можливо, що саме за таку «відповідь» центрбек «Динамо» і був замінений так рано.

Нагадаємо, що між Хачеріді і Блохіним ще не встигло згаснути багаття попереднього конфлікту. Перший конфлікт між тренером і футболістом стався ще в серпні. Тоді Євген Хачеріді отримав офіційну пропозицію від донецького «Шахтаря». При цьому український захисник не відповів на пропозицію «гірників» відмовою. Такі наміри з боку чемпіонів України деяким чином розладили психологічний стан Хачеріді. Після цього у нього з Олегом Блохіним трапився цілий ряд непорозумінь. Приміром, після серпневого матчу проти «Чорноморця» Олег Блохін звинуватив Євгена Хачеріді в тому, що захисник «симулював травму». Втім, пізніше виявилося, що пошкодження у Хачеріді дійсно могло бути.

Читайте також: