fbpx
Політика

На конференції в Мюнхені опозиція перекручує інформацію про події в Україні, – регіонал

Нардеп від фракції «Партії регіонів» Сергій Горохов звинуватив представників опозиційних сил, які беруть участь в 50-ій Мюнхенській конференції з питань безпеки, в спотворенні інформації про події в Україні. На його думку, недоговорюючи правду, опозиціонери намагаються таким чином отримати додаткове фінансування від західних спонсорів для своєї діяльності в Україні.

 Сергій Горохов нагадав, що влада продемонструвала готовність йти на компроміс для врегулювання ситуації в країні: зокрема, президент прийняв відставку прем’єр-міністра Миколи Азарова, Верховна Рада проголосувала за скасування деяких законів, прийнятих 16 січня. Водночас лідери опозиції наполягають на своєму і далі намагаються гальмувати процес стабілізації ситуації в Україні. Не приховує вже опозиція і своєї повної залежності від ряду чиновників ЄС і США. На думку регіонала, в Мюнхені на зустрічі з іноземними спонсорами опозиціонери перекручували інформацію про події в Україні, подавали її спотворено.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Це ще раз показує нікчемність опозиції. Адже кожного разу, коли вже видно світло в кінці тунелю в питанні врегулювання ситуації в країні, коли налагоджується компроміс для врегулювання загальнонаціонального конфлікту, опозиція починає баламутити», – підкреслив Сергій Горохов.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: