fbpx
Політика

Чечетов: Опозиція в Мюнхені поскаржилася на українську владу

Представники опозиційних сил під час зустрічі з впливовими політиками в Мюнхені намагалися виманити у своїх іноземних спонсорів додаткові кошти і поскаржитися на українську владу (і це при тому, що остання виконала практично всі умови опозиції для досягнення загальнонаціонального компромісу). Про це заявив нардеп-регіонал Михайло Чечетов.

«Лідери опозиції вже не приховують своєї повної залежності від ряду чиновників ЄС і США. Уникаючи відповідати на питання про перспективи мирного врегулювання політичного конфлікту в Україні, вони в ході Мюнхенської конференції з питань безпеки намагалися знайти спонсора для нового уряду, а також поплакалися Кетрін Ештон в жилетку про «переслідування» в Україні», – заявив регіонал.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Водночас ідею Арсенія Яценюка про «план Маршалла» для України Михайло Чечетов вважає не цілком адекватною, оскільки в умовах світової кризи катастрофічно не вистачає коштів навіть на те, щоб платити зарплати в Пентагоні або фінансово допомагати країнам-членам ЄС. А ось Києву грошей ніхто не давав і давати не збирається.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Регіонал упевнений, що опозиціонери виношують черговий хитромудрий план, щоб досягти влади в країні, а за допомогою звертаються до своїх заокеанських спонсорів. Але рано чи пізно всі ці плани зазнають краху.

 «Український народ все розуміє і все бачить. Так що заспокойте ваших заокеанських спонсорів – розвалити і знищити Україну ні їм, ні вже тим більше вам не вдасться», – резюмував Михайло Чечетов.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: