fbpx
Політика

Необхідно легалізувати вогнепальну зброю – Аронець

Представник партії «Свобода» Олександр Аронець сказав, що коли побачив, що зробили з одним з організаторів Автомайдану Дмитром Булатовим, він знову прийшов до думки про необхідність легалізувати вогнепальну зброю.

 Аронець підкреслив, що необхідно легалізувати обіг вогнепальної зброї для всіх громадян, оскільки, на його думку, травматичної зброї може виявитися недостатньо в тому випадку, коли на вас нападає відразу група людей. За його словами, це тільки розсердить нападників, в той час як вогнепальна зброя дозволить їх відлякати.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Так, вогнепальна зброя це велика відповідальність. Але коли кожен буде розуміти, що немає більш "рівного" ніж ти, що будь-хто може дати відсіч на протиправне посягання на життя – криміногенна ситуація зміниться, і ті ж регіонали не поводитимуться так зухвало», – написав Олександр Аронець у себе в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як він зазначив, схоже на те, що тільки «Свобода» виступає за вільний обіг зброї, більше того, він допускає, що вже навіть був поданий відповідний законопроект. У той же час, враховуючи останні події в країні, він вважає, що інші опозиційні партії також підтримають цю ініціативу.

Читайте також: