fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Віталій Кличко: знущання, яким піддався Булатов – це залякування активістів

Тортури, яким піддався Булатов, є актом залякування незгодних з владою – Кличко.

Тортури і знущання, яким піддався один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов, є актом залякування незгодних з владою, заявив голова партії «УДАР» Віталій Кличко.

Як повідомили УНІАН у прес-службі партії, за словами Кличка, який відвідав Булатова вночі в лікарні, "те, що зробили з Дмитром, – це акт залякування всіх активних громадян. Адже Автомайдан – ефективний рух, який бореться проти влади, і вже постраждало багато його активістів – кого побили, кому розбили машини, кого засудили. Дмитра, одного з лідерів Автомайдану, і людину, яка не боїться висловлювати свою громадянську позицію, викрали і тиждень катували".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Як повідомляв УНІАН, 23 січня активісти Автомайдану заявили про зникнення Булатова. За їх словами, востаннє на зв’язок Булатов виходив увечері 22 січня. Останнім часом Булатов переховувався.

У Відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в м. Києві повідомили, що дружина Булатова написала в міліцію заяву про зникнення чоловіка. У міліції зазначили, що проводяться дії щодо встановлення місцезнаходження Булатова.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За інформацією ТСН, Булатов знайшовся ввечері 30 січня в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Лідер Автомайдану не знає, хто його викрав, але зауважив, що чоловіки розмовляли з російським акцентом. Після тривалих катувань його вивезли і викинули з машини. Жорстоко побитий чоловік йшов по селу, стукаючи в усі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів. Від нього Булатов подзвонив своїм друзям, які і забрали його.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: