fbpx
Політика

Ірина Фаріон порівняла Верховну Раду з тераріумом

І. Фаріон назвала Верховну Раду "тераріумом".

   Народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон, виступаючи зі сцени Євромайдану у столиці, сказала, що опозиції важко боротися з владою, адже опозиція на відміну від влади має високі моральні цінності. Верховну Раду чинного скликання нардеп назвала "тераріумом", передає УНН з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".

 Щодо останнього засідання Верховної Ради І. Фаріон зазначила: "Закони, які вчора ухвалили в "тераріумі", показали внутрішню ситуацію в партії чортів. Безперечним нашим досягненням є переголосування дев’яти законів. Також не програшним є те, що відбулося після, – їхня партія почала давати тріщини. А трохи стримати цей розлом може тільки головний чорт – Янукович.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 І він вчора приперся до головного "тераріуму", бо розумів, що загроза зламу нависла неймовірна. Тож це політично-паралітичне тіло, яке не встояло від яйця, підняло там такий крик, що відлуння звучало навколо. Лише тоді його раби ледь змогли нашкребти потрібну кількість голосів".

 За словами І. Фаріон опозиції складно з ними змагатися, бо вони – люди ідеї та високих моральних цінностей, натомість представники влади – істоти зі світу тьми та брудних грошей. ""Регіоналам" не відомі інші взаємини, окрім як "купив-продав". Зараз триває боротьба двох моделей життя … Раба звільнити не можливо – раб може звільнитися лише сам. Тиск наших майданів має пришвидшити їхнє звільнення", – резюмувала нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: