fbpx
Політика

Володимир Олійник: “Опозиція не контролює Майдан”

Нардеп регіонал Володимир Олійник поспілкувався з журналістом «АиФ», і заявив, що український лідер Віктор Янукович принципово виключає силове рішення сформованої в країні політичної кризи. Саме з цих міркувань Віктор Янукович через своїх посередників почав переговори з «Правим сектором».

За словами Володимира Олійника, Віктор Янукович допускає можливість перевиборів Верховної Ради лише в тому випадку, якщо політична криза в Україні буде вичерпаною. Народний депутат упевнений, що якщо перевибори українського парламенту все ж відбудуться, однак при цьому зіткнення в країні продовжаться, український лідер може призначити і перевибори президента.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У ході обговорення низки питань, регіонал зазначив, що в його партії підтримали законопроект Мірошниченка, бо депутати з самого початку не були впевнені в звільненні захоплених адмінбудівель.

 «Опозиціонери бачать компроміс як свою перемогу. Однак лідери опозиції не контролюють весь Майдан, і вони не можуть гарантувати, що всі адміністративні будівлі будуть звільнені», – висловив свою точку зору Олійник.

Читайте також: