fbpx
Спорт

Міхаеля Шумахера почали виводити з коми, – заява менеджера автогонщика

Протягом вчорашнього і сьогоднішнього днів з’являлася різна інформація про стан здоров’я Міхаеля Шумахера, який, нагадаємо, перебуває в лікарні Гренобля після отриманої 29 грудня черепно-мозкової травми під час катання на гірських лижах у Французьких Альпах.

 Повідомлялося, що фахівці почали виводити Міхаеля Шумахера зі стану коми, проте дана інформація спочатку була спростована, а потім підтверджена менеджментом німецького автогонщика. З посиланням на skysports.com наводяться слова менеджера Міхаеля Шумахера Сабіни Ким, що підтвердила, що лікарі дійсно почали процес виведення пацієнта зі стану коми. У повідомленні також сказано, що сім’я Міхаеля Шумахера «просить всіх поважати приватне життя і медичну таємницю і не турбувати докторів, які працюють над відновленням Міхаеля».

 Сім’я Міхаеля Шумахера в черговий раз висловила слова подяки за підтримку Міхаеля.

 З посиланням на видання Bild, в засобах масової інформації також повідомляється про скорочення застосування заспокійливих засобів. Це дозволить почати процес пробудження Шумахера, однак сам процес може зайняти тривалий час.

 За матеріалами: Xsport.ua, gazeta.ru Фото: f – 1.com

Читайте також: