fbpx
Політика

В. Янукович висловив співчуття у зв’язку з кончиною Д. Донця

В. Янукович висловив співчуття у зв’язку зі смертю офіцера, померлого під час служби з забезпечення громадського порядку в Києві.

Президент України Віктор Янукович висловив щирі співчуття рідним і близьким офіцера, життя якого передчасно обірвалося під час служби з забезпечення громадського порядку в Києві. Про це УНН повідомили в прес-службі президента України Віктора Януковича.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "Низько схиляю голову в скорботі за офіцером внутрішніх військ Дмитром Васильовичем Донцем, життя якого передчасно обірвалося вранці 30 січня під час виконання ним службових обов’язків при забезпеченні громадського порядку в столиці України місті Києві", – йдеться у співчутті глави держави.

Зразковий офіцер, висококваліфікований, чесний і відданий Україні, капітан Дмитро Донець назавжди залишиться в наших серцях і пам’яті, підкреслив Віктор Янукович.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 "Висловлюю щирі співчуття батькові, матері, дружині, – всім рідним і близьким Дмитра Донця. У ці трагічні хвилини думками і серцем разом з ними", – зазначив президент.

 Джерело: УНН

Читайте також: